Wie?

Mieke Van Put, getrouwd met Bert, mama van twee mooie monstertjes, in need of sport, wiebelmie, houdt van de natuur, snoepen en gezelligheid.

 

Een beetje geschiedenis:

Mijn eerste herinnering aan taart is van bij mijn oma; klassiek, perfect gemaakt, super lekker en zonder zakjes en pakjes. Handwerk. Op mooie borden en in een prachtig decor.

Dan herinner ik me dat ik als 12-jarige zat te zoeken in kookboeken naar recepten van koekjes of ander gebak dat ik zou kunnen maken zonder hulp van mama of grote zus.

En dan vele jaren later kreeg ik mijn eigen keukenrobot cadeau…

Enkele zomers geleden trok ik mijn ‘durf’ schoenen aan en stapte ik een leuke koffiebar binnen met mijn versie van de lekkerste worteltaart.

De bal ging aan het rollen, van het een kwam het ander en na 1 jaartje massaal veel te bakken, proeven en testen werd een vaste lijst taartjes van Koekebakkevlaaien geboren. Net iets anders dan bij de bakker, net dat tikkeltje alternatiever dan een klassiek lijstje, taartjes waar ik stuk voor stuk zelf in wil bijten.

De mond aan mond reclame zorgde voor veel leuke opdrachten en al doende groeide Koekebakkevlaaien tot een mooie goedlopende zaak. Ondertussen heb ik geregeld hulp van een jobstudenten en borrelen er nog massa’s leuke lekkere ideetjes aan het oppervlak.

Onze dromen:

Mijn ideale dag thuis ziet er als volgt uit : met ons vieren, wat spelen, wat knutselen, vrienden of familie op bezoek en dan halen we een stukje taart uit met een drankje erbij en kunnen we uren keuvelen.

We hopen met Koekebakkevlaaien de geur van gezelligheid tot bij jullie thuis te brengen.

We blijven experimenteren, taartjes opzoeken en workshops volgen om zo elke keer weer kwaliteit en smaak op jullie borden te toveren. Geniet ervan 😉